Pages

joi, 13 ianuarie 2011

ELF vs. ELF?

De curand am primit, impreuna cu cartea ELF Beauty Encyclopedia din partea prietenei mele, si pensula Elf Eye Shadow Brush. Nimic ciudat pana aici... doar ca eu mai aveam una primita de la o alta prietena (actually my first brush!) si este aceeasi.
Singura diferenta e ca prima a fost cumparata din UK si cea de-a doua din Ro si prezinta mici diferente. Nu e asta o problema, doar ca ma intrebam si eu de ce diferentele astea?
Haideti sa va arat despre ce este vorba, pentru ca, nu-i asa, o poza spune mai mult decat 1000 de cuvinte.

Asadar cea din stanga este din UK si cea din dreapta din Romania.


















Observati diferenta? Sa va mai ajut cu cateva pozici. :P


ELF Eye Shadow Brush UK



















ELF Eye Shadow Brush Romania




















ELF Eyeshadow Brush UK vs. Romania



















Diferentele n-ar fi atat de mari. Putin la constructie, sa zic asa, si de marime... Cea din UK este putin mai mare (adica mai lunga) fata de cea din Romania si nu in ultimul rand la felul cum sunt dispuse firele de par (I know, lame explanation, dar nu imi vine exact acum in minte cum sa ii zic mai exact, but oh well, intelegeti voi din poze :D).

Eu una o prefer pe cea din UK mai mult, desi am inceput sa o folosesc si pe cea din Romania. Cea din UK e ceva mai fina decat cea din Romania, dar totusi si cea din Romania e ok, sa nu va imaginati ca e aspra, nu, din contra, e si ea chiar foarte moale si fina insa cu cea din UK imi fac eu mai bine treaba. Poate si pentru ca a fost si prima mea pensula ever cu care faceam de toate, inclusiv blending! :))
Ah si da, ca tot veni vorba de blending, cu cea din Romania nu prea poti sa blenduiesti asa bine cum o faci cu surioara ei britanica. Asta am incercat-o asa ca sa vad eu cum se comporta fata de pensula din UK caci oricum blendingul acum nu-l mai fac cu aceeasi pensula, intre timp mi-am achizitionat cateva pensulici Coastal si saptamana aceasta mi-a venit si comanda facuta la ELF Romania, in urma ofertei la pensule siii mi-am cumparat-o si eu pe cea de blending de care atata lume e indragostita. :D
In afara de cea de blending am cumparat-o si pe cea de fond de ten si cea mixta - care fie vorba intre noi, m-a cam dezamagit. Dar despre aceste pensulici va voi vorbi intr-o postare viitoare unde voi face un review la ele, sper sa-mi iasa, ca inca sunt la inceput si nu prea ma prind eu ce si cum.
But enough for now!
'Till next time, kiss & hugs to everyoone!! xoxo

4 comentarii:

dannutza spunea...

am si eu pensula asta luata din america, si arata ca si a ta cea din uk. lol.

Chatte's World of Colours spunea...

@dannutza: weird, isn't it? ma intreb de ce cea din romania e diferita fata de celelalte? sper ca nu fac asa cum mai obisnuiesc sa faca alte firme, adica stocuri diferite pentru Romania. Ca am auzit si povesti de genul...

Precious Deedee spunea...

Eu am 4 "eyeshadow brush" :)) din Ro si niciuna nu seamana cu cealalta..:)))

Chatte's World of Colours spunea...

Strange, huh? :))
Oricum mie imi place mai mult cea din UK :D.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software