Pages

duminică, 16 ianuarie 2011

Review: ELF Brushes

Cum va spuneam intr-o postare anterioara, saptamana trecuta mi-am achizitionat 3 pensule de pe site-ul ELF Romania, cu ocazia ofertei 50% Off Brushes.
Este vorba despre pensula pentru aplicare fond de ten, pensula de blending si pensula mixta.
Here they are.
















Asadar, sa incep sa vi le prezint pe scurt pe fiecare cu bunele si cu relele lor.

No. 1 - Pensula pentru aplicare fond de ten.

Varianta ELF:
















Varianta mea:






















Ce spune ELF despre ea?


"Obtineti un machiaj ultra-fin, fara pori cand aplicati fondul de ten. Pentru rezultate excelente utilizati pensula cu miscari de sus in jos. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect."


Ce spun eu despre ea?

Ei bine eu una o ador! E foarte fina, perii sunt foarte bine prinsi, la spalare s-a comportat excelent, nu i-a cazut niciun fir de par. Dupa spalare insa am observat ca a inceput sa se miste putin manerul dar nu foarte rau, sa stiti! Imi fac treaba super cu ea! Daca nu ar fi fost chestia cu manerul ar fi fost perfecta! - cel putin pentru mine.
E intr-adevar prima mea pensula de fond de ten si poate ca o ridic prea mult in slavi din cauza faptului ca nu am avut cu ce sa o compar dar din cate am folosit-o eu mi se pare absolut super! Tell you a secret? De abia acum la 21, aproape 22, de ani am inceput sa folosesc si eu fond de ten... beat me! Asta e! Pana acum nu am folosit, like I previously said, I'm new to this world. Anyway, next...

No. 2 - Pensula pentru ochi "Blending Eye".


Varianta ELF:
















Varianta mea:





















Ce spune ELF despre ea?

"Amesteca cu maiestrie multiple nuante de fard de ochi, atenuand in acelasi timp aspectele dramatice si liniile fine. Pensula are de asemenea utilizari multiple – folositi-o pentru a aplica pudra sau corectorul lichid. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect. "

Ce spun eu despre ea?

Trebuie sa mai spun ceea ce deja toata lumea a spus si anume faptul ca o iubesc? :))
Intr-adevar iti iese un blending cu ea de mama-mama! Si imi place manerul, nici prea mare, nici prea mic, astfel incat o poti tine ca lumea in mana. Perii au fost foarte foarte fini doar ca dupa spalare parca au devenit putiiiin mai aspri, dar doar putin! Sa nu va imaginati ca cine stie ce aspra a devenit, nu, e chiar ok! La spalare a naparlit ce-i drept cam multisor fata de ce am auzit eu. Adica toata lumea zicea ca un fir-doua, ei bine, a mea a naparlit 8 fire in total! Le-am numarat, serios vorbesc! :)) Acuma poate oi fi eu dura dar nu ma asteptam sa naparleasca chiar atat... En fin, asta e.
Precizez ca nu am folosit-o pentru aplicarea pudrei sau corectorului lichid ca sa imi dau cu parerea in privinta asta. Am folosit-o doar pentru blending si se comporta exceptional! As putea spune ca mai bine decat cea de la Coastal care are perii foarte moi, nu sunt asa tari ca aceasta si cateodata face ca blendingul sa fie foarte foarte greu pentru mine, mai ales in cazul in care eu inca mai am de lucrat la domeniul acesta.
Apropo de caderea periilor: am vazut mai multa lume ca s-a plans de faptul ca i-au picat foarte multi, altcineva zicea chiar ca pensula nu mai are deloc peri deci eu trebuie sa ma simt norocoasa de faptul ca alei mele i-au picat doar 8!

Si last! But not least (desi e cam 'least')...


No. 2 - Pensula pentru aplicare blush, pudra bronzanta si mixta.


Varianta ELF:


Varianta mea:






















Ce spune ELF despre ea?

"Aceasta pensula unica 3 in 1 permite o aplicare cu precizie a blush-ului, pudrei bronzante si a oricaror alte pudre. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect."



Ce spun eu despre ea?


M-a dezamagit profund!!! Nici nu stiu cu ce sa incep... Hai sa va zic singurul lucru pozitiv la ea: faptul ca nu ii cad perii in rest e zero! E aspra! Perii rebeli rau de tot, nu e deloc stufoasa asa cum arata in poza de pe site (dupa cum bine v-ati dat seama din poza mea), e rara, daca incerci sa o folosesti la ceva pe langa faptul ca iti imprastie aiurea produsul, te zgaraie si multe multe altele! Aaah si nu va spun ca dupa spalare a devenit si mai rebela! Perii sunt asa de aiurea iesiti si unii nu sunt deloc drepti! Ah si nici nu era taiata intr-o forma ca lumea, adica egala. Am mai "ajustat-o" eu un pic. M-a dezamagit ENORM!
Ma asteptam sa fie cat de cat asemanatoare cu cea din varianta Studio. Daca nu la finete macar la volum, dar mi-am luat o tzeapa de zile mari!

Ei bine, si cu acestea fiind zise, va pup si va imbratisez cu drag!

XOXO

22 comentarii:

Unknown spunea...

Pensula mea de fdt e pe drum,ce ma bucurrr ca iti place si esti multumita de ea.Aveam dubii

Chatte's World of Colours spunea...

@Dragonfly: Da e foarte foarte ok, sincer! Si nu o spun numai eu, am mai citit si prin alte parti pareri bune.
Sa o stapanesti sanatoasa, btw!
Pup! :*

Chocolate spunea...

Pensula de fdt sa o speli, daca nu macar dupa fiecare utilizare, dupa 2 utilizari ca sa nu-ti lase urme pe fata.
Ai dat cu balsam pensula de blending? Poate nu va mai fi asa de aspra.
De pensula mixta ti-am zis ca a mea pare mai bunicica. Eu cautam una mai putin stufoasa decat cea pe care o am deja. Mie mi se pare ca nu se ia produs pe ea, o sa mai incerc. Si nu mi-a placut ca a iesit o culoare rosiatica la spalat.

Te pup!

Chatte's World of Colours spunea...

@Choco: Da da, o spal pentru ca nici n-ai cum sa nu o speli, se face aiurea. N-am mai dat cu balsam ca samponul era cu balsam si na. O sa incerc sa dau separat data viitoare cand o voi spala.
Cat despre pensula mixta, ai vazut si tu cum arata... Chiar mi-e inutilizabila. La mine nu a iesit culoare, chiar daca e asa rosiatica...

Puup dulce! :*:*:*

Madlen spunea...

nici eu nu sunt multumita de pensula mixta:(.cea de fdt nu o am,iar cea de blending e super;)

Chatte's World of Colours spunea...

@Madlen: Dap, cea de blending e magnifica! Sper sa nu-mi mai naparleasca :)). Cea mixta, ei bine, nu cred ca mai e nevoie sa iti spun...
Pup!

Alexandra spunea...

si mie mi-a cazut manerul pensulei pt fond de ten, dar l-am lipit cu super glue si e super acuma
am si eu cateva pensule de la elf, printre care si primele 2 prezentate de tine, insa nici uneia nu i-a cazut vreodata vreun fir de par.......si le-am spalat de multe ori pana acuma

Chatte's World of Colours spunea...

@Alexandra: Momentan inca vad ca nu a patit nimic grav, se misca putiin de tot, dar daca va pati ceva il voi lipi si eu.

In ceea ce priveste pensulele cred ca stiu de ce anume s-a intamplat asta... Sti cum e, orice firma face reducere sau promotie cand nu si-a vandut anumite produse si ma gandesc ca poate si ELF a facut la fel ca sa scape de un lot mai vechi pentru ca altfel nu-mi explic de ce sa fi dat peste astfel de pensule cand toata lumea le lauda.
In fine, la cea de fond de ten sper sa nu raman fara maner, la cea de blending sper sa nu ramana cheala :)) - pentru ca blenduieste foarte fain culorile, iar la cea mixta n-am ce sa sper ca oricum o tin degeaba...

Honey spunea...

am si eu pensula mixta si la fel cand am vazut-o am fost putin dezamagita, ma asteptam sa fie altceva, a mea nu e aspra deloc, ba chiar este placuta dar risipeste blushul destul de mult, nu se compara cu cea de la mac ..

Make-up by Dina spunea...

Tare curioasa am fost sa citesc aceasta postare avand in vedere ca si eu am pensula pt fdt si cea de obraz .Cea de fdt e intr-adevar foarte buna , sunt foarte multumita de ea . Pensula de obraz (cea pe care am nimerito eu) este perfecta din toate punctele de vedere ,e foarte moale , fardul de obraz se aplica foare bine , iar de taiat , e taiata perfect , uneori ii mai cad 2,3 fire insa e ok. Eu zic ca depinde de cum nimeresti....:| Iar de maner , am 5 pensule de la elf si fiecare are manerul defect:-j :*

Chatte's World of Colours spunea...

@Honey: Si eu ma asteptam la a mea sa fie altceva si nu pot sa iti spun cat de dezamagita am fost cand am primit-o. :(
Ei acum hai, totusi, nu cred ca putem sa o comparam cu cea de la MAC :)).

Chatte's World of Colours spunea...

@Make-up by Dina: Cea de blending si cea mixta nu au probleme cu manerele, in schimb cea de fdt, da. Am observat si materialul din care sunt facute. E diferit fata de cele din UK care se vede de la o posta ca sunt mult mai rezistente ca ale nostre. Sper sa nu fie ca la alte mari companii si anume ptr. Romania sa fabricheze diferit decat pentru restul lumii, caci am mai auzit cazuri de-astea.

Chatte's World of Colours spunea...

@Martina: Welcome and thank you! I'll check your blog soon. Thank you for dropping by! I'll be waiting you often, if you wish.
XOXO

Precious Deedee spunea...

Eu am pensula aia de fond de ten de foooaaarte mult timp..si nu si-a schimbat forma deloc..imi place tare mult pentru ca aplica fondul de ten foarte bine, nu lasa dungi sau mai stiu eu ce, se curata foarte bine si se usuca foarte repede..

Chatte's World of Colours spunea...

@Deedee: Si eu sunt super multumita de ea! Trebuie doar sa ma aprovizionez cu un superglue ceva ca-mi cam face problema manerul, in rest n-am treaba cu ea, dupa cum ziceai si tu, aplica fondul de ten super bine!

Si eu cand am spalat-o iarasi s-a comportat super bine desi avea fond de ten in ea.

I love it! :D

Madlen spunea...

si eu le am pe toate 3 si nu o suport pe ultima,cea de blush.curand imi comand alta de blush .cu asta nu pot face nimicx(.restul sunt super mai ales cea de fdt:X.o ador!

Chatte's World of Colours spunea...

Deci sainteleg ca ai avut aceeasi "bafta" ca mine? :))
Pup!

Chatte's World of Colours spunea...

Deci sainteleg ca ai avut aceeasi "bafta" ca mine? :))
Pup!

la mì spunea...

Wonderful blog!^^
HI! my name's martina and I come from Italy... I'd like you visit my blog and if you want... follow me! I wait you and your tips! kiss kiss :D

marti
Glamour Marmalade
http://www.glamourmarmalade.blogspot.com/

Make-up by Dina spunea...

Tare curioasa am fost sa citesc aceasta postare avand in vedere ca si eu am pensula pt fdt si cea de obraz .Cea de fdt e intr-adevar foarte buna , sunt foarte multumita de ea . Pensula de obraz (cea pe care am nimerito eu) este perfecta din toate punctele de vedere ,e foarte moale , fardul de obraz se aplica foare bine , iar de taiat , e taiata perfect , uneori ii mai cad 2,3 fire insa e ok. Eu zic ca depinde de cum nimeresti....:| Iar de maner , am 5 pensule de la elf si fiecare are manerul defect:-j :*

Alexandra spunea...

si mie mi-a cazut manerul pensulei pt fond de ten, dar l-am lipit cu super glue si e super acuma
am si eu cateva pensule de la elf, printre care si primele 2 prezentate de tine, insa nici uneia nu i-a cazut vreodata vreun fir de par.......si le-am spalat de multe ori pana acuma

Dragonfly Accessories spunea...

Pensula mea de fdt e pe drum,ce ma bucurrr ca iti place si esti multumita de ea.Aveam dubii

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software