Pages

marți, 12 iunie 2012

N-am mai dat de mult pe acasa.

Buna, dragile si dragii mei!
Ultima data cand am scris pe blog se pare ca trebuia sa revin cu o noua postare "cat de curand" dar, din pacate, nu a fost asa.Iata ca de abia acum am revenit. Anglia nu mi-a priit.
Dupa cum unii dintre voi stiti, m-am intors acasa.
Stiu, multi ma vor condamna, dar pentru mine nu conteaza, sincer. Pentru mine, niciunde nu-i mai bine ca acasa! Cei care ma cunosc imi vor spune ca m-am contrazis, da!, m-am contrazis, nu mi-e rusine s-o spun. Poate de-asta aveam nevoie, de o experienta de genul ca sa ma invat minte si sa imi respect tara asa cum e ea, sa invat sa o iubesc. Nu a mintit cine a spus ca niciunde nu-i mai bine ca acasa. Pentru mine Anglia nu a fost acasa, nu stiu daca ar fi avut vreodata posibilitatea sa fie acasa asa ca, m-am intors.
Stiu ca am lipsit mult de pe blog, stiu ca planurile mele cu blogul asta au fost mult mai mari, stiu ca in repetate randuri trebuia sa ma tin de cuvant si nu am facut-o, dar, de astazi, inainte de a va promite voua, imi promit mie ca ma voi schimba. Gata!
De astazi inainte invat sa ma comport matur. Poate pana acum m-am purtat prea copilareste, am refuzat sa accept ca trebuie sa cresc si sa imi asum responsabilitati. Sau poate ca nu am refuzat ci doar nu am stiut cum sa le fac fata.
Imi cer scuze tuturor celor care v-am dezamagit prin intermediul acestui blog. Promit sa ma revansez cumva, daca o pot face intr-un anume mod, sa imi spuneti.

Pana atunci, tot ce va pot promite este ca voi incepe sa dau atentie mai sporita lumii incare am intrat si, implicit, blogului meu.

Trebuie sa revin la vechile obiceiuri, la culori, la lumea mea de culori! - nu degeaba am denumit blogul asta "Chatte's World of Colours".

Asadar, dragii si dragile mele, pana data viitoare, traditionalul: va pupa Chatte!

Si, pentru data viitoare, sa va las un mic preview. :) Scuzati, totusi, calitatea pozei.


4 comentarii:

Simi_for spunea...

Bine ai revenit!:) Conteaza sa fii tu impacata cu tine si sa stii ca ai luat o decizie buna...restul sunt doar vorbe.
Te astept cu postari interesanta:)
Pupici:*

Chatte spunea...

Simiii! Ah, ce dor imi era de voi!
Da, eu una sunt impacata cu mine si nu am nimic sa imi reprosez. Asta a fost asa ca o mica descarcare pentru ca, oricum, detaliile despre toata experienta sunt mai multe, insa nu are rost sa ma apuc acum sa descriu.
Sunt pur si simplu bucuroasa ca am venit acasa. :)
Te pup dulce! :*

Roxana spunea...

Awww eu am citit postarea urmatoare si nu m-am uitat la data. Ma gandeam ca inca mai esti in Anglia. Da, bine ca ai revenit!:) 
Sincer, unde iti este tie mai bine, acolo sa ramai.
Te pup:* Bravo.

Chatte spunea...

Haha, e ok, nu-i bai! :P Well, da, mie imi este mult mai bine acasa. Dupa cum zic chiar englezii: "there's no place like home!". :)
Merci frumos de urare! :*

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software